خشک کن صنعتی

خشک کن میوه و سبزی

خشک کن گیاهان دارویی

خشک کن چیپس میوه

این خطوط فراوری شامل مجموعه ای از چند مرحله مجزا به شرح ذیل می باشند که ویزه شستشوی و ضد عفونی کامل انواع سبزیها و گیاهان دارویی طراحی شده اند :

1) مرحله گلگیری : در این مرحله توسط جریان تحت فشار آب که توسط افشانک های مخصوص ایجاد می شود ، گل ، شن ، لای ، تخم انگل و سایر آلودگی های سنگین چسبیده به سبزی از آن جدا و ته نشین و تخلیه می شوند در قسمت  خشک کن خطوط فراوری

2) آبکشی اولیه : در این مرحله شستشوی اولیه سبزی توسط آب پاکیزه کامل می شود .

 3) ضد عفونی : در این مرحله توسط خشک کن خطوط فراوری جریان تحت فشار محلول آب و مواد ضد عفونی کننده قوی (نظیر سانوسیل ) سبزی کاملاً ضد عفونی و از هر نوع باکتری ، قارچ ، انگل و .... عاری می گردد . سیستم به نحوی طراحی شده که زمان کافی جهت ضد عفونی کامل به سبزی داده می شود .

4) در این مرحله آبکشی نهایی خشک کن خطوط فراوری سبزی توسط آب کاملاً تازه و پاک در دو مرحله به شیوه غرقابی و پاششی انجام می شود و نهایتاً سبزی شسته و سترون از سیستم بطور پیوسته خارج می گردد .

لازم به ذکر است که کلیه مراحل خشک کن خطوط فراوری بطور پیوسته و اتوماتیک صورت می گیرد و ضمن اینکه نیاز به هیچ نیروی کارگری وجود ندارد ، سبزی بدون هیچگونه ضربه یا تماس با عوامل مکانیکی که می توانند آنرا له و بافت آنرا تخریب نمایند ، به جلو رانده و از سیستم خارج می گردد . نکته قابل توجه در این ماشین، رعایت کامل موازین بهداشتی و استانداردهای معتبر جهانی به لحاظ استفاده از مواد و مصالح مجاز و استاندارد و احتراز از مراکز تجمع آلودگی در بدنه دستگاه  خشک کن خطوط فراوری می باشد.

سایر سیستم های شستشو و ضد عفونی مثلاً ماشین های شستشوی انواع میوه ها ، گوجه فرنگی ، و ... نسبت به خطوط سبزی ها ساده تر و از ابعاد و تعداد مراحل کمتری برخوردارند . دلیل این امر وجود آلودگی کمتر در این محصولات نسبت به سبزیجات و گیاهان دارویی است .

تعیین مشخصات فنی و قیمت خطوط شستشو و ضد عفونی خشک کن خطوط فراوری پس از تعیین نوع ماده و ظرفیت مورد انتظار و با توجه به بار آلودگی اولیه صورت می گیرد . اطلاعات فوق در زمان سفارش توسط کارفرما به شرکت اعلام خواهد شد.


خشک کن خطوط فراوری    خشک کن خطوط فراوری            

این خشک کن خطوط فراوری خطوط شامل مجموعه ای از چند مرحله مجزا به شرح ذیل می باشند که ویزه شستشوی و ضد عفونی کامل انواع میوه ها و  پیاز طراحی شده اند :

1) مرحله گلگیری : در این مرحله توسط خشک کن خطوط فراوری جریان تحت فشار آب که توسط افشانک های مخصوص ایجاد می شود ، گل ، حشرات ، تار و سایر آلودگی های سنگین چسبیده به میوه ها و پیاز از آن جدا و ته نشین و تخلیه می شوند

2) آبکشی اولیه : در خشک کن خطوط فراوری مرحله شستشوی اولیه سبزی توسط آب پاکیزه کامل می شود .

 3) ضد عفونی : در این مرحله توسط  خشک کن خطوط فراوری جریان تحت فشار محلول آب و مواد ضد عفونی کننده قوی (نظیر سانوسیل ) میوه کاملاً ضد عفونی و از هر نوع باکتری ، قارچ ، انگل و .... عاری می گردد . سیستم به نحوی طراحی شده که زمان کافی جهت ضد عفونی کامل به میوه و پیاز داده می شود .

4) در این مرحله آبکشی نهایی خشک کن خطوط فراوری میوه توسط آب کاملاً تازه و پاک در دو مرحله به شیوه غرقابی و پاششی انجام می شود و نهایتاً میوه شسته و سترون از سیستم بطور پیوسته خارج می گردد .

لازم به ذکر است که کلیه مراحل خشک کن خطوط فراوری  بطور پیوسته و اتوماتیک صورت می گیرد و ضمن اینکه نیاز به هیچ نیروی کارگری وجود ندارد ، میوه بدون هیچگونه ضربه یا تماس با عوامل مکانیکی که می توانند آنرا له و بافت آنرا تخریب نمایند ، به جلو رانده و از سیستم خارج می گردد . نکته قابل توجه در این ماشین، رعایت کامل موازین بهداشتی و استانداردهای معتبر جهانی به لحاظ استفاده از مواد و مصالح مجاز و استاندارد و احتراز از مراکز تجمع آلودگی در بدنه دستگاه می باشد.

سایر سیستم های شستشو و ضد عفونی مثلاً ماشین های شستشوی انواع میوه ها ، گوجه فرنگی ، و ... نسبت به خطوط سبزی ها ساده تر و از ابعاد و تعداد مراحل کمتری برخوردارند . دلیل این امر وجود آلودگی کمتر در این محصولات نسبت به سبزیجات و گیاهان دارویی است .

تعیین مشخصات فنی و قیمت خطوط شستشو و ضد عفونی پس از تعیین نوع ماده و ظرفیت مورد انتظار و با توجه به بار آلودگی اولیه صورت می گیرد . اطلاعات فوق در زمان سفارش توسط کارفرما به شرکت اعلام خواهد شد.

نام های دیگر خط شستشوی میوه از قبیل:
خطوط فراوری میوه ، خط کامل شستشوی میوه جات ، خط شستشوی میوه ، خط شستشوی میوه جات ، خط شستشوی میوه ها ، دستگاه شستشوی میوه ، ماشین الات شستشوی میوه ، ماشین الات فراوری میوه ، خط شستشوی پیاز ، ماشین الات شستشوی پیاز ، دستگاه شستشوی پیاز و ... می باشد


خشک کن خطوط فراوری       خشک کن خطوط فراوری       

خط شستشوی انگور
شستشوی انگور خشک کن خطوط فراوری به چندین روش انجام می شود که به تعدادی از انها اشاره می کنیم
 شستشوی دستی که در این روش انگور ها در مخزنی روباز ریخته شده و بصورتی خوشه به خوشه شسته و آبکشی میشود که این روش زمان و آب زیادی می طلبد
روش دوم شستشوی انگور درخشک کن خطوط فراوری روش انگور ها را در داخل همان جعبه ای که بارگیری کرده اند شستشو میدهند که این کار نیز معایبی دارد که به ان اشاره میکنیم در این نوع شستشوی انگور به دلیل خوشه بندی انگور ها و وجود حشراتی که از درخت همراه انگور منتقل میشوند و یا وجود شاخوبرگ درخت و ضایعات انگور و حتی کثیفی و ضایعات جعبه نیز به موارد فوق اضافه میشوند که دلایلی بر رد این نوع شستشو هستند
روش رایج دیگری نیز وجود دارد بصورتی که انگور ها رادرون محفظه ی بزرگ آب میریزند و با سبد های مخصوص انگور ها را از آب بیرون میآورند و آبکشی انجام می شود درخشک کن خطوط فراوری روش هم مواردی چون لهیدگی انگور و جداشدن دانه ها از خوشه می باشد
درشستشوی انگور باید به نکاتی همچون موارد بهداشتی سلامتی ، دانه نشدن و خوشه ای ماندن تمیزی ظاهری و جلوگیری از لهیدگی توجه نمود
گروه صنعتی هدایت مفتخر است به تولید ,  خشک کن خطوط فراوری خط شستشوی انگور   که تمام موارد فوق اعم از جلوگیری از دانه شدن جلوگیری از لهیدگی ، رعایت تمام موازین بهداشتی و سلامتی و حفظ ظاهری و پاکیزگی کامل انگور را رعایت و دستگاهی با بالاترین کیفیت و بهره وری را به مشتریان عزیز ارائه نماید

 خشک کن خطوط فراوری


سپراتور جداساز ساقه از برگ (سبزی پاک کن)
این سیستم  خشک کن خطوط فراوری همان گونه که از نامش پیداست فرایند جداسازی ساقه ، خاک ، تخم علف و... را از سبزی های خشک شده انجام و محصولاتی یکدست با کیفیت و با سایزبندی مختلف ارائه می دهد
روش کارخشک کن خطوط فراوری سیستم به دو صورت مکانیکی و زیگزاگ انجام میشود که در نوع اولی از مکانیزم ها و در نوع دوم از جریاد باد مکنده استفاده میشود
کارکرد با این سیستم بصورت ایزی و نیاز به تخصص خاص ندارد


یک مبتکر ایرانی دستگاه  خشک کن خطوط فراوری جدا کننده برگ از ساقه اختراع کرد

حاصل یک و نیم سال تلاش یک جوان ایرانی اختراع دستگاه خشک کن خطوط فراوری جدا کننده برگ از ساقه است که به گفته وی این دستگاه  خشک کن خطوط فراوری علاوه بر اینکه میزان آسیب به برگ گیاه دارویی را به شدت کم می‌کند، موجب کاهش هزینه‌ تولید می‌شود.
خبرگزاری فارس: یک مبتکر ایرانی دستگاه  خشک کن خطوط فراوری جدا کننده برگ از ساقه اختراع کرد

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، مکانیزه شدن کشاورزی یکی از مسائلی است که امروزه بسیار به آن تأکید می‌شود.

در دنیای امروز، صنعت یکی از ارکان مهم تولید به شمار می‌رود و کشاورزی هم از این امر مستثنی نیست.

براساس این گزارش جواد بخشی جوان 30 ساله کشاورزی است که موفق به اختراع و ساخت دستگاهی با عنوان «جدا کننده برگ از ساقه» شده است.

این جوان که دانش‌آموخته رشته صنایع است و در زمینه تولید گیاهان دارویی در شمال کشور مشغول به فعالیت است، می‌گوید: پس از آغاز به کار تولید گیاهان دارویی با مشکلات فراوانی در مرحله برداشت محصول مواجه شدم.

بخشی افزود: یکی از سختی‌های زراعت گیاهان دارویی پس از برداشت ساقه گیاه از مزرعه، جداسازی برگ‌ها از ساقه آن است که باید توسط نیروی انسانی انجام شود.

این مخترع دستگاه جدا کننده برگ از ساقه که یک سال و نیم برای اختراع و ساخت این دستگاه  خشک کن خطوط فراوری وقت صرف کرده است، اظهار داشت: جدا کردن ساقه از برگ کاری زمان‌بر است، ضمن اینکه در اغلب موارد نتیجه کاملا دلخواه به دست نمی‌آید، زیرا برگ باید بدون هیچ‌گونه آسیبی از ساقه جدا شود.

بخشی بیان داشت: برگ گیاهان دارویی نباید هیچ گونه آسیبی ببیند، زیرا کوچکترین صدمه به آن موجب از بین رفتن برگ و سیاه شدن آن می‌شود.

این مخترع جوان تصریح کرد: هزینه بالای کارگر هم یکی از مسائلی است که باعث عدم صرفه اقتصادی تولید این گیاهان می‌شود.

مخترع دستگاه جدا کننده برگ از ساقه افزود: دستگاه مذکور قادر است برگ‌های 10 الی 15 ساقه را در طول 6 ثانیه جدا کند در حالی که هر فرد بطور متوسط توانایی جدا کردن برگ‌ از ساقه را در زمان 6 ثانیه دارد.

این مخترع جوان اظهار داشت: چیدن برگ از ساقه در این دستگاه بدون هیچ گونه آسیبی به برگ انجام می‌شود.

بخشی که موفق به اخذ گواهی نامه ثبت اختراعش شده، است: گفت: بسیار علاقه مندم که این دستگاه در ایران به تولید انبوه برسد، تا از این طریق به مردم کشور خدمت کنم.

وی افزود: در صورت ساخت این دستگاه تحول عظیمی در تولید گیاهان دارویی حاصل می‌‌شود زیرا یکی از مشکلات تولید گیاهان دارویی عدم صرفه اقتصادی به دلیل هزینه‌های بالای کارگر است در حالی که با بهره‌گیری از این دستگاه که توان جداسازی برگ از گیاهان دارویی ساقه‌دار را دارد، تولید گیاهان دارویی بسیار بصرفه می‌شود.

بخشی تصریح کرد: با بهره‌گیری از این دستگاه فقط 2 نفر نیروی انسانی یک نفر برای جدا کردن ساقه گیاه در مزارع و یک نفر هم برای ایستادن پای دستگاه لازم است.

وی افزود: کارگر ساقه‌های گیاه دارویی را روی غلطک مخصوص قرار داده و این دستگاه بدون کوچکترین آسیبی به برگ گیاه برگ را از ساقه جدا سازی می‌کند.

**

براساس این گزارش برای جدا کردن برگ از ساقه گیاه چند روش سنتی وجود دارد که در روش اول کارگران ابتدا شاخه‌ها یا ساقه‌ها را از بوته یا درختان جدا کرده و پس از دپوی آنها شروع به جدا کردن برگ می‌کنند.

در این  خشک کن خطوط فراوری روش با توجه به اینکه حجم کار بسیار بالاست و تعداد شاخه ها و ساقه‌ها بسیار زیاد است این کار تبدیل به یک کار فرسایشی برای کارگر می‌شود و کارگر زیاد رغبت به انجام آن را ندارد، ضمن اینکه راندمان کاری کارگر در صبح و بعدازظهر از 100 به 50 درصد و کمتر می‌رسد.

 همچنین هزینه کارگری بسیار بالاست و میزان تلفات و هدر رفتن برگها به دلیل خستگی و اشتباهات انسانی بسیار زیاد است.

همچنین از آنجا که مزارع کوچکند و صاحبان مزارع برای کاهش هزینه‌ها از اعزای خانواده استفاده می‌کنند به همین دلیل میزان تولید برگ‌ها بسیار پایین است و میزان عرضه و تقاضا در بازار با هم برابری نمی‌کند

در روش دوم  خشک کن خطوط فراوری که یک روشی سنتی و خشک کردن است بعد از اینکه ساقه‌ها و شاخه‌ها جدا شدند و از مزرعه به قسمت فرآوری آورده شدند ابتدا باید کارگران شاخه‌ها و ساقه‌ها را به صورت دسته‌ای دسته‌بندی کنند و سپس به صورت آویزان از بندهای محل خشک کردن جدا کنند.

بعد از خشک شدن ساقه‌ها و شاخه‌ها آنها را از خشک کن خارج کنند و کارگران با تکان دادن شاخه‌ها و ساقه‌ها برگها را از آنها جدا می‌کنند در این   عمل علاوه بر هزینه‌های بالای کارگری و صرف زمان بسیار طولانی برای خشک کردن ساقه و شاخه کارفرما باید یک هزینه‌ی اضافه برای خشک کردن چوب‌ها شاخه‌ها متحمل شود زیرا ما در این صنعت نیاز به خشک کردن برگها داریم نه شاخه و ساقه همچنین خشک کردن ساقه و شاخه بسیار سخت تر از برگ است.

علاوه بر این در هنگام باز کردن بسته‌ها و خارج کردن آنها از خشک کردن بسیاری از برگها خرد شده و همچنین بسیاری از شاخه‌های ریز و چوب با برگ خشک مخلوط می‌شود که باعث کاهش شدید کیفیت محصول می‌شود همچنین هزینه اضافی بوجاری به کشاورز تحمیل می‌شود که این امر را روشی بدون سود تبدیل می‌کند


    خشک کن خطوط فراوری  خشک کن خطوط فراوری  خشک کن خطوط فراوری  خشک کن خطوط فراوری                         

دستگاه خردکن سبزیجات پیوسته

دستگاه سبزی خردکن صنعتی پیوسته با ظرفیت بالا
موارد استفاده: جهت خرد کردن سبزیجات برگی ( سبزی کوکو ، سبزی آش ، سبزی قورمه )
خردکردن کلم و کاهو جهت تولید سالاد
وسیع ترین کاربرد خرد کن های پیوسته و اتوماتیک گروه صنعتی هدایت عبارتست از : خرد کردن حجم قابل توجهی از سبزیجات ( در محدوده 800 الی 1000 کیلوگرم در ساعت ) با درجه خردایش قابل تعیین ، بدون له کردن ، سیاه کردن و گرفتن آب سبزی.

این خرد کن ها با رعایت کامل استاندارد ها و موازین بهداشتی مربوط به تولید مواد غذایی ، از جمله استفاده از استین لس استیل در بدنه و قسمت های در تماس با ماده غذایی و نیز حداقل تماس ماده با دست کارگر و سایر منابع آلوده کننده ، انجام می شود .

جنس تیغه ها از فولاد های آبدیده مخصوص و کاملاً قابل سرویس و تعویض می باشند . بنابراین هزینه نگهداری این دستگاه ها بسیار مناسب و استهلاک آنها ناچیز است .

کنترل درجه خردایش به سهولت ، توسط یک اینورتر الکترونیکی صورت می گیرد ، بدین ترتیب امکان دستیابی سریع به انواع محصولات مناسب برای استفاده تازه ، خشک ، و یا منجمد از سبزیجات برگدار و معطر میسر می باشد.

نام های دیگر خردکن  خشک کن خطوط فراوری  سبزی از قبیل:
خردک کن ، خردک کن صنعتی ، خرد کن پیوسته ، خردکن اتومات ، خردکن بزرگ، دستگاه خردکن سبزی ، دستگاه سبزی خرد کن ،سبزی خردکن ، سبزی خردکن پیوسته ، سبزی خردکن اتومات ، سبزی خردکن بزرگ و... می باشد


خشک کن خطوط فراوری

این دستگاه ها خشک کن خطوط فراوری در صنایع غذایی در مواردی نظیر برش دم و ریشه سبزیجات ، برش لواشک و ... بکار می روند .
با برش دم وریشه سبزیجات به طور متوسط بیشترین ضایعات سبزی برش خورده و دور ریخته می شود در روش های قدیم برش دم وریشه سبزیجات توسط نیروی انسانی و به وسیله دست و به مقدار کم انجام می شد اما بعد از طراحی این نوع گیوتین برش دم و ریشه سبزیجات به را حتی و در مقیاس بالا انجام می شود

مکانیزم برش این دستگاهها پنوماتیک و الکترونیک بوده واز قابلیت کنترل و درجه ایمنی بسیار بالایی برخوردار در خشک کن خطوط فراوری است .

در ساخت بدنه و مواد مورد استفاده در تیغه های برش و اجزاء در تماس با محصول ،استاندارد های غذایی و بهداشتی کاملاً رعایت شده است .

ابعاد تیغه ها و قدرت برش و سایز صفحه تغذیه و تخلیه و نیز تجهیزات جانبی ، بنا به سفارش ، در هر مورد طراحی می شوند

خشک کن خطوط فراوری     خشک کن خطوط فراوری 



طراحی شده توسط شرکت آکان